Siirry sisältöön

Valomainokset

Voit toimittaa meille valmiin aineiston tai voimme suunnitella yhdessä teille sopivan mainoksen. Voitte valita valomainokseenne LED-, neon- tai Silikoni neon flex -valaistuksen. Autamme mielellämme teitä valitsemaan parhaan vaihtoehdon mainokseenne. Pyrimme aina toimimaan asiakkaan toiveiden mukaan ja halutessanne toimitamme mainokset avaimet käteen -periaatteella. Toimitusalueenamme on koko Suomi. Ammattitaitoiset työntekijämme ovat valmiina uusiin haasteisiin, ota yhteyttä!

LED-valomainokset

LED on nykyaikainen ja energiatehokas valaistusratkaisu, joka sopii lähes jokaiseen valomainokseen. LED-valoilla saatte helposti luotua upean ilmeen yrityksellenne. Voit valita LED-valojen värin laajasta valikoimasta, jolloin löydätte teille parhaiten sopivan ratkaisun.

Autamme mielellämme teitä valitsemaan parhaan vaihtoehdon mainokseenne. Ota yhteyttä!

Neonmainokset

Neonputket, eli kylmäkatodiputket ovat perinteinen tapa tehdä mainos. Neonvaloilla voit luoda upean ja pitkäikäisen valomainoksen yrityksellesi. Taivutamme kaikki lasiputket käsityönä ja lopputuloksena saatte näyttävän ja ainutlaatuisen valomainoksen. Olemme tällä hetkelle yksi harvoista valomainos valmistajista, jotka tekevät neonputkia.

Silikoni neon flex, Led- taivutuksella

Perinteiset neonputket voi korvata Silikoni neon flex -putkilla, jotka ovat turvallisempia kuin neonputket. Neon flex toimii 12v tai 24v.